“Be yourself,
everyone else is already taken.”

– Oscar Wilde –

Hi, ik ben An

Web creANtief is de plaats waar mijn passie voor programmeren en liefde voor creativiteit samenkomen. Mijn missie? Met mijn websites de online wereld mooier maken en jou als ondernemer laten schitteren.

Mijn verhaal

Mijn passie vinden, het was een hele zoektocht. Maar toen ik bij webdesign terecht kwam, wist ik dat dit hét was. De juiste mix van techniek en creativiteit.

Ik zou een hele oplijsting kunnen maken van alle opleidingen die ik sindsdien volgde, maar dat ga ik niet doen. Want de enige vraag die telt is: “Wat kan ik voor jou betekenen?”.

An in het kort

  • Getrouwd met Filip en mama van 3 fantastische tieners: Jarne, Fiebe en Loïc.
  • Ik woon midden in het prachtige Meetjesland, Eeklo is mijn thuisbasis.
  • Op de yogamat vind ik de pauzeknop van het drukke leven. 
  • Van samenzang leef ik helemaal op.
  • De ultieme ontspanning voor mij? Op blote voeten wandelen aan het strand.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik zet jouw passie en verhaal om in een website met persoonlijkheid. Jij moet je hoofd niet langer breken over alle technische details, want die neem ik van je over. Zo kan jij je richten op wat echt belangrijk is in jouw business.

Mijn oog voor detail zorgt voor een website die af is tot in de puntjes. Ik neem geen genoegen met ‘goed genoeg’. Sinds de opstart van mijn eigen bedrijf, in september 2022, begrijp ik nog beter wat jij, als ondernemer, nodig hebt. 

Mijn familie en vrienden beschrijven mij als empathisch, warm en geduldig. Kwaliteiten die ook goed van pas komen als webdesigner. Mijn doel is een website te ontwerpen die jouw persoonlijkheid weerspiegelt, zodat jouw klanten een connectie voelen. Want ook al is digitaal de norm, die menselijke connectie in jouw website leggen, daar draait het voor mij om.

En geen paniek als je zelf geen computerwonder bent. Ik maak er een punt van om alles in mensentaal aan jou uit te leggen.

An in het kort

  • Vrouw van Filip en mama van 3 fantastische tieners: Jarne, Fiebe en Loïc.
  • Ik woon midden in het prachtige Meetjesland, Eeklo is mijn thuisbasis.
  • Op de yogamat vind ik de pauzeknop van het drukke leven. 
  • Van samenzang leef ik helemaal op.
  • De ultieme ontspanning voor mij? Op blote voeten wandelen aan het strand.

“Be yourself,
everyone else is already taken.”

– Oscar Wilde –

Mijn missie

Voor gepassioneerde ondernemers een sterkte website ontwerpen die voor hen werkt, hun online zichtbaarheid vergroot en droomklanten aantrekt. Daar doe ik het voor.

Ik luister en vertaal

We vertrekken steeds vanuit jouw passie en bedrijf. Ik luister en vertaal jouw verhaal naar een website die 100% op maat is van jouw onderneming en de resultaten die je wil bereiken. Zo krijg jij een site die toont waar jij voor staat en de juiste klanten aantrekt.

Jij en jouw klant centraal

Jouw droomklanten aantrekken gaat vanzelf met een authentieke website. Ik creëer een webdesign waarmee je jezelf en je persoonlijkheid laat zien. Jouw website zal trouwens niet enkel technisch sterk zijn, maar ook aangenaam en eenvoudig om te gebruiken. Op die manier blijven jouw bezoekers bij jou.

De juiste expert voor de job

Ik ben er van overtuigd dat de juiste expert inschakelen altijd werkt. Je kan gewoon niet alles zelf. Er zijn zaken waar jij in uitblinkt en zaken die je beter uitbesteedt. Ik ontwerp een website die jouw bedrijf laat stralen en op de online kaart zet. Laat al dat technisch gedoe, zoals programmeren, maar aan mij over en focus op waar jij het beste in bent.

Waar ik voor sta

No-nonsense communicatie

Altijd duidelijk gecommuniceerd met wederzijds vertrouwen en respect. Daar mag je op rekenen.

Ontzorgen

Vanaf de eerste minuut neem ik je zorgen en frustraties weg rond de bouw van jouw website. Bij mij ben je in goede handen.

Ik spreek jouw taal

Geen technische vaktaal, maar alles eenvoudig uitgelegd zodat jij weet hoe je achteraf eenvoudig zelf aanpassingen kan doen.

One of a kind

Jij bent uniek en dat mag je tonen met  jouw website. Geen templates, maar wel een webdesign speciaal ontworpen
voor jou.

Zijn we een match?

Kennismaking

Liefst wil je morgen al jouw prachtige website live hebben, dat snap ik. 
Zullen we eerst eens kijken of het klikt?